Inte mycket energi

Just nu är det mycket som tar på mina krafter. Kan inte skriva så mycket mer här än att det handlar om en arbetstvist. Det är jobbigt att jämt behöva kämpa och att många andra tar den enkla vägen och fuskar sig till saker.
Tröstlöst, men inte hopplöst ;)

Gnällinlägg

Har ställt in mig på att jag kommer må illa resten av graviditeten. Inte en skymt av minskat illamående. Tycker däremot att medicinen verkar sämre och sämre för varje dag. Inte kan man öka dosen heller då jag redan går på maxdos. Vissa stunder känns det verkligen tröstlöst. Försöker att härda ut och inte gnälla allt för mycket för sambon men vissa dagar går det inte.

Orkar inte göra någonting, utan får bara vila, vila och vila hela tiden.

I övrigt har det inte hänt så mycket. Har hållt på och sy på de nya vardagsrumsgardinerna. Tre av åtta är klara så jag är på god väg i alla fall. Hängde upp ett par färdiga i går och det blev en sååå mysig känsla i vardagsrummet.

Nu verkar det som vi bokat vår Eskilstunaresa. Det blir den första helgen i december. Ska bli skönt att komma bort och bli lite ompysslad. Skönt med miljöombyte överhuvudtaget eftersom jag är så otroligt känslig för alla lukter här hemma. Innan dess ska vi handla julklappar och grejjer. Förstår inte hur man ska hinna och orka med allting *hehe*.

Boar för fullt

Nu i eftermiddag har jag roat mig med att börjat sytt på Sprattels påslakan. Mycket billigare, bra kvalité och vi får det precis så som vi vill. Hann klart två stycken av sex och de blev jättefina och mysiga. Mjukt och gott tyg.

Fattar inte vad jag har gjort med min ena axel, den gör superont. Måste ha sträckt mig på något galet sätt eller något.

Nu är det inte många veckor kvar til 1:a advent, det känns underbat :D Till helgen ska vi åka hem till min pappa och röja på vinden. Gissa om man kommer bli nostalgisk när man rotar runt bland alla sina gamla grejer. Organisationsfreak som jag är så har jag köpt massa lådor som jag kan stoppa mina grejer i. Ska bli underbart roligt, älskar att städa sånt :D

Sen på måndag ska jag sy gardiner till vardagsrummet. Det passar ju inte med vita nu när jul närmar sig. Murrigare ska det bli. Kommer visa före- och efterbilder på det när de är färdiga.

Bara sover och sover....

Jisses vad jag har varit trött sista tiden. De flesta nätter har jag sovit ungefär 10 timmar per natt. Slocknar runt 20-tiden och vaknar runt 6. Kanske är det även min medicin som spelar in och gör mig extra trött.

Nu en god nyhet och det är att jag faktiskt känt mig bättre sista dagarna. Har ätit middag tre dagar på raken, det kommer jag inte ihåg när det hände sist. Vintertiden gör mig nog också tröttare, det blir ju mörkt så himla tidigt.

Längtar mycket till jul och första advent, nedräkningen har ju börjat på riktigt nu. Imorgon ska jag och köpa gardintyg till vardagsrummet. Det känns itne som det funkar med vita under julen utan jag vill ha lite murrigare.

Var ute och gick en sväng nu på eftermiddagen och jisses så det töjer och sträcker i magen. Det märks att det är en intensiv tillväxtfas.

RSS 2.0