Pyssel

Hade en riktigt trevlig dag igår. På förmiddagen hann jag städa lägenheten så nu är allt återställt i vanlig ordning igen :) Sedan bar det av hem till pappa, så mysigt så :)

Idag ska jag starta upp med lite pyssel. Får bli stillasittande aktiviteter en tid nu för rygger har pajat ihop helt.  Jag har i alla fall en gigantisk idé om ett lapptäcke till Sprattel. Det ska vara ganska stort. Rutorna ska vara ganska stora och så ska det vara sagofigurer fastsydda. Det ska vara figurer som jag brukade titta på som liten, exempelvis snövit, trasfockorna, mumintrollen och liknande. Blir nog ett stort och krångligt projekt men symaskinen jag fick i födelsedagspresent måste ju få bekänna lite färg.

Hihi igår tog jag ner adventsstjärnorna. Har inte orkat det förrän nu. Tror vi var bland de sista i vårt bostadsområde. Men fy, så mörkt det blev när man tog bort dem! F måste fixa fönsterlamporna så vi får lite ljus här hemma igen.

Kommentarer
Postat av: Ida

I år tyckte jag faktiskt att det var skönt att ta bort ljusstakarna. Kände mig färdig. :)Fast jag förstår att det är jobbigt om inte de andra lamporna fungerar! Nu ska jag städa jag med. :)

2010-01-21 @ 12:56:08
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0